Voor werkgevers

Hoe gezond is uw organisatie?

Vitale en gezonde medewerkers maken het verschil. Zij zijn blijer, productiever, creatiever en kosten minder dan medewerkers die niet fit zijn of uitvallen. Een gezonde organisatie met fitte medewerkers presteert beter, heeft meer energie en een grotere slagkracht. Het is in deze tijd een grote uitdaging om fit en gezond te blijven. Een zittend beroep, toenemende werkdruk en verkeerde voeding zijn factoren die werknemers ziek kunnen maken.
BodySwitch helpt organisaties gezonder en fitter te worden en zo duurzaam beter te presteren. Wij helpen u graag bij de switch naar een gezondere organisatie.

Ons aanbod

Wij hebben een uiteenlopend aanbod om u te helpen bij de Switch naar een gezondere organisatie. Afhankelijk van uw behoefte en uw doelstellingen, kunt u de keuze maken uit de volgende programma’s:

  • Masterclasses
  • Preventief Medisch Onderzoek (PMO-traject)
  • Behandeltrajecten voor (langdurig) zieke medewerkers

Investeren in gezondheid loont

Uit onderzoek blijkt dat aandacht voor vitale medewerkers leidt tot 5 procent verhoging in productiviteit en een daling van het verzuim met 15 procent (MKB Servicedesk). Het levert voor de werkgever daarom direct een financieel voordeel op.

Een zieke medewerker kost u gemiddeld tussen de € 200,- en € 400,- per dag. Elke euro die een werkgever besteedt aan de gezonde leefstijl van een medewerker, levert 3 euro aan kostenbesparing op de ziekteverzuimkosten op (bron: Medisch Contact). Bovendien zorgt aandacht voor vitaliteit voor een beter werkklimaat en minder verloop.

Lees meer...

Voor meer informatie over de website